Да ли делимо исте вредности?
Наша мисија у Патент-у је да стварамо производе врхунског квалитета који доприносе здрављу, безбедности и добробити људи. Потребни су нам људи који ће помоћи да то и постигнемо. Јеси ли ти један од њих?

Да ли те заним аовај посао?

Пружа ти се прилика да започнеш каријеру у компанији која је лидер на тржишту хране за животиње. Придружи се Патент-овом регионалном тиму од преко 270 колега који су посвец́ени унапређењу исхране и здрављу животиња.

Потребни су нам људи који желе да допринесу нечему већем од себе, људи који желе да оставе траг у индустрији која храни свет.

Ако делиш наше вредности, зашто нам се не придружиш?
Пружамо ти јединствену прилику да учиш од најбољих и да уз врхунског ментора стекнеш теоријска и практична знања из области бизниса. Нудимо ти место на позицији асистента извршног директора која ће ти омогућити да научиш правила и тајне модерног бизниса, да упознаш процесе и људе у нашој организацији, а затим да наставиш професионални развој у областима у којима си најбољи и која те највише интересују.

Уколико желиш да постанеш део тима који је посвећен расту и развоју компаније, да допринесеш даљем развоју међународног пословања, спреман си да вредно радиш и упорно се трудиш да оствариш оно што желиш, одговоран си и размишљаш својом главом, ово је твоја шанса. Све информације конкурс пронађи овде. 

Извор: Стартуј 

Leave a comment