Студентска организација ,,Унија студената ФОН-а“ 19. октобра организује пето по реду ,,Хуманитарно Stand Up вече“ у сарадњи са хуманитарном организацијом ,,Помоћ Српској Деци“.

Хуманитарно Stand Up вече

,,Хуманитарно Stand Up вече“ је пројекат који окупља људе у вечери смеха, хуманости и позитивне енергије, овог пута у Академији 28, са почетком у 19х. За хумор и добру забаву 19. октобра биће задужени прослављени комичари српске станд уп сцене: Срђан Јовановић, Александар Перишић, Душан Варничић и Немања Живановић. Сав приход од продаје карата биће прослеђен хуманитарној невладиној организацији ,,Помоћ Српској Деци“ која, од свог оснивања 2019. године, за циљ има пружање помоћи угроженој деци и породицама у Србији.
Циљ пројекта је да, кроз студентски рад и активизам, пажњу младих усмери на пружање помоћи најугроженијима у друштву, као и да пробуди и подстакне најчистије емоције као што су смех, радост и осећај припадности. За све детаљније информације о пројекту позивамо Вас да посетите наше званичне Facebook и Инстаграм странице (Унија студената ФОН-а, @unijastudenatafona).
Унија студената ФОН-а је организација основана 2016. године са циљем да кроз едукативне и хуманитарне пројекте подстакне хуманост, тимски дух, колегијалност и креативност код младих. Унија подстиче проактивност и омладински активизам студената и свим својим члановима пружа прилику да се усавршавају у областима планирања и организације пројеката као и пројектног менаџмента током целе године. На годишњем нивоу успешно реализује пет пројеката едукативног и хуманитарног карактера: FON QUIZ, USF Gaming Fair, Yard Sale, Хуманитарни спортски турнир и Хуманитарно Stand Up вече.

Leave a comment