Успешно и радно лето је иза нас, а у том ритму настављамо и започињемо јесењи део сезоне ОПЕТ СЛОБОДА. На нашој сцени током месеца октобра имаћете прилику да погледате три представе.

Представе у октобру!

Већ у понедељак, 11. октобра, у госте нам долазе Маја Шуша и Александар Јовановић са представом Отворена веза – скоро па превише, док у уторак на сцену Рефлектор театра излази екипа представе #ЋаоСвима која је своје премијерно извођење имала протеклог месеца. Крај месеца, 28. октобар, резервисали смо за представу Мушкарчине, позоришни документарац о мушкости овде и данас коме се многи радо враћају, ипак – није довољно погледати их само један пут.

Као што знате, у августу смо у сарадњи са фондацијом Catalyst Balkans започели кампању ВИШЕ ОД ПУБЛИКЕ на платформи Donacije.rs како бисмо прикупили средства за продукцију наших нових представа. Захваљујући грађанима и грађанкама који су подржали нашу кампању наш тим постао је богатији за неколико нових продуцената и продуценткиња, а уколико и ви желите да се придружите тиму – то можете урадити тако што ћете кликнути овде и подржати нас донацијом!

Leave a comment