Један од највећих и најкомплекснијих Марвелових ликова, Веном, враћа се на велико платно биоскопа Cineplexx Променада и то на Comic night догађају, у четвртак 14. октобра од 20 часова. За све посетиоце припремили смо поклон оригинални постер филма. Карте су у продаји на благајни биоскопа и путем Cineplexx РС апликације.

У продаји карте за Веном 2

Том Харди се враћа као истраживачки новинар Еди Брок, који је сада најбољи пријатељ и цимер ванземаљског паразита који му омогућава да буде „смртоносни заштитник” Сан Франциска.

Након догађаја из последњег филма, Еди и Веном представљају „чудни пар” чија веза је напета до крајње тачке пуцања. Веном је и даље гладан људског меса, док му Еди не дозвољава да једе било кога; допуштено му је да конзумира само лоше момке. Друга лица која се враћају су Мишел Вилијамс као Ени (Едијева бивша девојка) и Рид Скот као доктор Ден Луис (Енин вереник). Вуди Харелсон, који је имао кратко појављивање на крају првог Венома, овог пута поред Тома има главну улогу, као Клетус Кеседи, необуздани убица осуђен на смрт. Међутим, шта се дешава када осуђени серијски убица добије свог сопственог Симбиота по имену Карниџ, крволочнијег од свог домаћина?

Не пропустите ,,Веном 2“ на Comic night догађају у биоскопу Comic night Променада који нам доноси потпуно нову димензију суперхеројских филмова, много акције, неочекиваних обрта, као и сјајне поклоне за све посетиоце. Најсрећнији посетиоци Comic night догађаја поред поклон постера, освојиће и неки од стрипова Марвел универзума које је припремила Чаробна књига.

Трејлер филма ,,Веном 2“ –https://youtu.be/Y3Wv5zwAGQE

Улазнице за Comic night догађај и филм ,,Веном 2“ су у продаји на благајни биоскопа Cineplex Променада и путем апликације CineplexxRS.

 

Leave a comment