Осмишљена као центар за културне манифестације – Хала 6 Новосадској сајма сада ће бити, између осталих, и нови дом Green Love фестивала. У новом простору за културу и уметност, публика ће моћи да ужива већ почетком октобра, када је заказано јесење издање једног од највећих регионалних фестивала електронске музике.
Октобарски Green Love фестивал биће уприличен 8. и 9. октобра, а сви љубитељи електонског звука слушаће величанствене сетове домаћих и страних ди-џејева.
Tehno на репертоару 8. октобра.

Прво вече, 8. октобра, Green Love ће поново угостити моћну, талентовану Ребеку. Ова енглеска краљица tehna, која је 2018. године проглашена за најбољу продуценткињу од стране ДЈ Магазина – британског магазина посвећеног електронској музици, подариће публици незаборавно вече. Будући да је краси богата каријера, дуга 20 година, као и искуство кроз рад са продуцентима као што су Дејв Кларк, Дерик Картер, Ричи Хотин и Били Насти, Новосађане и њихове госте поново ће одушевити несвакидашњим умећем за ди-џеј пултом.
Уз њу, наступиће и познати новосадски ди-џејеви – Лаг и Владимир Аћић које публика увек с нестрпљењем чека!
Друго вече резервисано за прогресив
Нови амбијент, доводи нове госте! Друго вече, 9. октобра увеличаће познати израелски ди-џеј Рој Росенфелд који ће сада, први пут наступити на Green Love фестивалу. Миљеник једне од највећих светких прогресив haus издавачких кућа, попут „All Day I Dream“, подржан од водећих имена на светској електронској сцени као што су Solomon, Lee Buridge, Guy J, Hernan Cattaneo и многи други, публику ће засигурно оставити без даха.
То исто вече, увеличаће и познати ди-џеј тројац Wet dreams Ди-џеј Факир, Александар Zec i Dachony и овога пута биће добитна комбинација на јесењем Green Love фестивалу.
Улазнице можете пронаћи на свим Gigstix продајним местима по цени од 2290 динара, док појединачне износе 1490 динара.
Као и увек, врло је важно да #САМООДГОВОРНО рејвујемо јер је то једини начин да заштитимо себе и друге и да се препустимо „зеленој“ љубави, коју изнова буди врхунска електронска музика.

 

Leave a comment