Добар дан,

Или је можда боље да Вас овога пута поздравимо са #ЋаоСвима?

Велико нам је задовољство што, након неколико месеци вредног труда и рада, можемо да вас позовемо на премијеру наше нове представе.

Ви сте више од публике!

Пројекат ЋАО СВИМА се одвија у две равни: у виртуелном и стварном простору, креирајући утисак “проширене театарске реалности”. ЋАО СВИМА је трансмедиа сторyтеллинг пројекат који помера границе и креира нови доживљај позоришта, адекватан тренутку у ком настаје. Употребом нових медија, мобилне телефоније и интернета, као и филмских средстава у позоришту пројекат ЋАО СВИМА доноси ново позоришно искуство. Говори о животима младих људи у Београду, с фокусом на феномен ИНФЛУЕНСЕРА, као нове, најпожељније професије међу омладином, широм света.

Представа проблематизује различита питања и контроверзе везане за ово ново занимање, почевши од питања: да ли је то уопште професија, па до тога какве последице рад на друштвеним мрежама и платформама, оставља на психу појединца, али и на друштво у целини.

У овом комаду, публика са извођачима комуницира уживо, у јавном простору и простору извођења, али и путем телефона, друштвених мрежа и најпознатијих интернет платформи какве су: мејл, вајбер, инстаграм, фејсбук или твитер.

Изведба траје читавог дана, а од сваког гледаоца понаособ, зависи колико ће јој времена и пажње посветити, пре самог доласка на извођење. С обзиром да је публика током извођења више пута позвана да гласа за омиљене јунаке и њихове приче, ово је имерзивна позоришна представа, која се темељи на појачаном ангажману саме публике.

У овом позоришном остварењу имаћете прилику да видите наше дивне глумце и глумице: Мају Шушу, Тању Петровић Живковић, Николу Павловића, Ђорђа Галића и Марка Панајотовића. Режију и концепт потписује Војкан Арсић, док овога пута драматуршки тим чине: Милена Богавац, Мила Јовановић, Софија Димитријевић и Марија Ратковић.

Део средстава за ову представу прикупљен је уз помоћ грађана и грађанки који су учествовали у кампањи ВИШЕ ОД ПУБЛИКЕ и на тај начин постали продуценти и продуценткиње пројекта ЋАО СВИМА. Кампања траје још неколико дана, тако да је право време да, уколико и Ви желите да будете део нашег продуцентског тима, кликнете овде и донацијом подржите рад нашег позоришта! Важно је да напоменемо да је за нас свака донација неизмерно важна – није ни превише мала, а ни превише велика, тако да било то 100 или 10000 динара, ми ћемо вам бити изузетно захвални, јер сте показали да заиста и јесте више од публике.

Све што имамо смо ми, али то никако није мало!
Видимо се у Дорћол Платзу (Добрачина 59б) на сцени Рефлектор театра 26, 27. и 28. септембра да заједно, као и увек, светлимо у мраку!

Ваш Рефлектор театар

Leave a comment