Тренинг “Make your way” организује се 18. и 19. октобра 2021, под покровитељством Western Balkans Alumni Association. Централни проблеми којим ће се бавити су вештине и технике које студенти могу користити у контексту проналаска посла и неопходност волонтирања након завршетка студија. Током радионица осврнућемо се на тренутну ситуацију узроковану пандемијом корона вируса, која је сама по себи посебно изазовна за суочавање са нашим емоцијама.

Ако сте млада особа из Србије, БиХ, Хрватске или Црне Горе, а желели бисте да побољшате своје комуникационе вештине, да научите механизме и начине на које најбоље можете доћи до могућности волонтирања и запослења, пријавите се за ову онлајн обуку! Обука ће се одржавати на српском језику и могу се пријавити сви који разумеју језик.
Тренинг ће бити организован кроз две двочасовне онлајн обуке, а водиће је високо квалификовани професионални тренери са доказаним искуством у образовним пројектима и онлајн образовању, Небојша Ратковић и Ивана Маџаревић.
Бонус: Они који присуствују радионици и заинтересовани су да раде на себи, имаће прилику да добију три бесплатне онлајн индивидуалне сесије психо-социјалне подршке и саветовања након тренинга.
Поступак пријаве: Пријаву можете извршити попуњавањем овог једноставног упитника. Максималан број учесника је 30.
Рок за пријаву: 27. септембар, 23:59.
Избор учесника: 4. октобар
Датуми радионица: 18. и 19 октобар 2021. године, од 18 до 20 сати.
Одржаће се два онлајн тренинга 18. и 19. октобра 2021.
Пратите WБАА друштвене мреже и веб страницу за више информација.

Leave a comment