Слике се развијају у машти гледаоца!

„Ријетко кад сам у казалишту толико уживао у блискости, мјери и складу, као на “Soundtrack -у за филм који није снимљен”. Сад је снимљен у мом доживљају и сигурно помало друкчији, а опет само наш те вечери, у доживљају сваког из публике која насмијешена напушта простор.“ – Дарко РУНДЕК 

Месецима слушамо песму „Обрнути ред ствари“, управо она нас уводи у музичко–поетски street movie доживљај „Soundtrack за филм који није снимљен“, Радио Театра из Загреба, која ће своју новосадску, али и српску премијеру имати у уторак, 14. септембра у 20 часова у прелепом амбијенту Салаша 137.

Да ли те занима премијера?

 

 

 

 

Број улазница је ограничен 

– Промо период до 06. септембра: 1.500 рсд.,

– Од 06. септембра: 1.800 рсд.

– На дан представе: 2.000 рсд.

Улазнице су доступне на свим GIGSTIX продајним местима, као и онлине: 

http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3304-soundtrackzafilm2021

За оне којима је неопходан превоз од Новог Сада до Салаша 137 и назад, обезбедили смо један аутобус који ће кренути у 19 часова са аутобуске окретнице код Хотела Центар, а повратак је предвиђен пола сата након завршетка представе. 

Због ограниченог броја места, молимо да при куповини улазнице нагласите да ли вам је потребан превоз.

Овај позоришно–радијски дијалог се састоји од поетских, прозних и музичких записа насталих као дијалошка размена током зиме и пролећа 2020./21. између загребачке песникиње, кантауторке и драматуршкиње Нине Бајсић и београдског песника, кантаутора и сликара Ненада Марића (Краљ Чачка). У маниру радиофонског позоришта, драматургија „Soundtrack за филм који ни снимљен“ се не заснива само на речима и музици, већ је краси и звучно-атмосферско рухо Dina Brazzodura и Лане Дебан употпуњено теренским аудио снимцима и нарацијом Pavlice Bajsić Brazzodura.

Текстови: Ненад Марић (Краљ Чачка), Нина Бајсић

Музика: Ненад Марић (Краљ Чачка), Марко Марић, Dina Brazzodura, Нина Бајсић

Soundscape: Дино Браззодуро и Лана Дебан

Драматургија: Pavlice Bajsić Brazzodura 

Продукција: Катарина Гргић за РадиоТеатар (Загреб)

Партнери: Радио Ројц (Пула), Арт радионица Лазарети (Дубровник), ПОП Депресија (Београд), кино Кинотека (Загреб) и Градске галерије Осијек (Осијек)

Фотографкиње: Анита Нађ и Миа Цвитковић

Дизајн визуала за премијеру у Новом Саду: Студио Артериа (Нови Сад)

Организатор за премијеру у Новом Саду: Удружење Free Space (Нови Сад)

Молимо све вас који сте купили улазнице за концерт Краља Чачка за 27. август који је отказан из техничких разлога, а не желите да их искористите за „Soundtrack за филм који није снимљен“ да до недеље, 05. септембра попуните захтев за поврат улазница на следећем линку http://gigstix.com/sve-ulaznice/14-otkazanidogadjaji/3266-kraljcacka2021.

Leave a comment