Карте у продаји на благајнама биоскопа Arena Cineplex!

Уживај у филму и поклону!

Наставак серијала о љубави и страсти двоје младих која не признаје границе “Афтер 3: После пада”, снимљеног према бестселеру списатељице Ане Тод који је проглашен светском сензацијом, стиже на Ladies night у Arena Cineplex! у четвртак, 9. септембра од 20:30h.

Тим поводом, наши пријатељи припремили су сјајне поклоне за све посетиоце. Унитецх ће обрадовати све посетиоце ваучерима са попустима, а најсрећније посебним козметичким пакетима. Loft Parrucchieri by Петар Костић такође је припремио ваучере са попустима за све посетиоце а током извлачења пред пројекцију најсрећнији ће добити специјалне поклон третмане за косу као и предивне букете цвећа од цвећаре Viridis Flowers.
Љубав Тесе и Хардина одувек је била компликована, али сада су доспели у фазу у којој се излаз не види. Управо када се Теса спрема да донесе једну од важнијих одлука у животу, све се мења. Хардин још увек не зна да се контролише и све око ње почиње да се распада. Никоме не може да верује, нико није онакав каквим се чини. Ни породица, ни пријатељи.
Трејлер филма
Карте су у продаји на благајнама биоскопа Арена Цинеплеx!
Видимо се на Ladies night догађају у четвртак, 9. септембра, у Areni Cineplex!

 

Leave a comment