МЕТРО је кућа добрих и вредних људи. Наш тим чини 1200 запослених, у 7 градова, који су посвећени успеху наших купаца. Ми смо послодавац који поштује сва правила, законска и компанијска, и својим запосленима пружамо стабилна и редовна примања, плаћен прековремени рад, дане за одмор и здравствену заштиту. Имаћете прилику да радите и напредујете у пријатној атмосфери, у радњама, на нашој дистрибутивној платформи или у дирекцији.

Ако си мотивисан/а, немаш радно искуство и желиш да своје теоријско знање примениш у стварном пословном окружењу, позивамо те да се пријавиш за програм праксе у сектору Набавке, у компанији МЕТРО Cash & Carry Србија.

Да ли те занима пракса?

Шта ће бити твоји задаци?

  • Одржавање постојећег асортимана производа
  • Припрема акцијских каталога и координација примене осталих промо активности
  • Комуникација са радњама и добављачима на дневном нивоу
  • Уношење и ажурирање података за артикле и добављаче у систему
  • Присуствовање преговорима са добављачима

Пракса је отворена за студенте IV године Основних или Мастер студија, посебно студентима Економског факултета, који су на потпуном почетку своје каријере и до сада нису били у радном односу (пријављени од стране послодавца). Пракса је плаћена, уз обуку и менторску подршку, траје 6 месеци и подразумева пуно радно време. Први дан праксе одређујемо у договору са тобом!

Наш HR ће контактирати кандидате који према информацијама из радне биографије најбоље одговарају профилу кандидата за ову позицију.

Извор: Стартуј

Leave a comment