Најсимпатичније куце са малих екрана, коначно долазе на велико платно биоскопа Cineplexx Promenada! Синхронизовану авантуру Патролне шапе филм гледамо на Породичном дану, у недељу 22. августа од 12 до 17 часова уз поклон постер омиљених јунака за све малишане. Карте су у продаји на благајнама биоскопа и путем апликације CineplexxRS.

Патролне шапе – обавезно погледај филм у дртуштву малишана

 

 

Када су све наде изгубљене, када су хероји потребнији него икад, наша судбина је у њиховим шапама. Када њихов највећи ривал, Хамдингер, постане градоначелник оближњег Града пустоловина и почне да га пустоши, Рајдер и остале омиљене херојске куце крећу се највећом брзином како би се суочили са изазовом који је пред њима. Иако се једна од куца мора помирити са својом прошлошћу у Граду пустоловина, тим проналази помоћ новог савезника, паметне јазавичарке Либерти. Заједно, наоружани новим узбудљивим уређајима и опремом, Патролне шапе се боре да спасу становнике Града пустоловина!
Марија Стокић, Милена Живановић, Бојан Хлишћ, Драган Вујић, Ања Орељ, Јована Цавнић, Марко Марковић, Милан Антонић, Милена Моравчевић, Бранислава Јевтић, Милан Тубић, Ивана Тењовић, Матеја Вукашновић и Никола Тодоровић позајмљују гласове Рајдеру, Маршалу, Чејсу, Скај, Либерти, Рокију, Раблу, Зуми и осталим јунацима омиљеног цртаћа који са малих коначно долази на велико платно.
Трејлер филма: Патролне шапе филм 
Не пропустите авантуре Маршала, Рокија, Рабла, Скај, Либерти, Зуме и Чејса предвођене Рајдером у мисији спасавања Града пустоловина. Видимо се на Породичном дану у биоскопу Cineplexx Promenada.

Leave a comment