Поводом дугоочекиваног филма „Escape Room 2 – Без излаза“, у сарадњи са новосадским лидером у популарним играма Escape Room, „Доор 404“, организован је Escape Room дан у биоскопу Arena Cineplex у четвртак, 19. августа. Сваком посетиоцу биће пружена прилика да се опроба у једној од узбудљивих  Room  Escape игара под називом “Кутија изгубљених легенди“, а специјална „соба“ биће постављена у холу биоскопа. Учешће у овој несвакидашњој игри је бесплатно, а за све оне који успеју да пређу први ниво игре, Arena Cineplex и  Door 404 Escape Room припремили су награде.

У биоскопу Arena Cineplex

У четвртак, 19. августа од 15h до 22h  посетиоци биоскопа Arena Cineplex имаће прилику да одиграју први ниво популарне Есцапе Роом игре. Појединце или тимове од 2 до 5 људи који успеју да пређу први ниво игре очекују награде од биоскопа Арена и „Door 404“ Escape Room-а. „Кутија изгубљених легенци“ донеће такмичарима много забаве уз коју ће им бити потребна брзина и вештина у решавању логичких задатака, разних загонетки и добро запажање.
Синопсис филма:
Нова прича прати шесторо незнанаца који долазе у ситуацију која измиче њиховој контроли и који морају да се удруже да би открили трагове који ће их спасити или ће умрети. У потпуно новим окружењима, они схватају да је свако од њих већ једном учествовао у тој смртоносној игри. Филм у себи има елементе раније изашлих хорора као што су филмови The Cube, Saw ili Cabin in the Woods што нису нимало лоше референце са малим додатком научне фантастике у односу на дизајн и на свеприсутну контролу над протагонистима филма.
Трејлер филма

 

Leave a comment