Поклони за све посетиоце и одред отписаних на Арена фан вечери!

Највећи негативци ДЦ универзума стижу 5. августа од 20h на велико платно Arene Cineplek у научнофантастичном суперхеројском филму “Одред отписаних: Нова мисија”.

Поводом новосадских премијера филма, посетиоци ће имати прилику да буду део Арена Фан вечери, постану ликови из филма бар на један дан и добију разне поклоне од пријатеља биоскопа.

Арена Фан вече доноси и своју музичку забаву јер већ од 19 часова љубитељи ДЦ универзума чекају фото кабину из које могу да се преузму оригиналне бесплатне фотографије које направе са својим тимом, а пред пројекцију, извући ћемо добитнике бесплатне месечне чланове у фитнес центру World Class, који дарује и поклон ваучере са попустима за све посетиоце. Таттоо студио Мјолнир такође ће обрађивати све присутне на премијери ваучерима са попустима на тетовирању.

Добро дошли у пакао - а.к.а. Бел Рејв, затвор са највишим стопом смртности у САД -у где се налазе најгори супернегативци који ће учинити све да изађу - чак ће се придружити супертајној, супермрачној мисији. Данашњи, "ко преживи - причаће“ задатак је окупити Бладспорта, Миротворца, Капетана Бумеранга, Рика Флега, Саванта, Краља ајкула, Црног чувара, Јавелин и свима омиљену Харли Квин, наоружати их и бацити (дословно) на удаљено, непријатељско острво Корто Малтезе . И као и до сада, један њихов погрешан потез и мртви су (било од руку својих противника, саиграча или Волер).

У главним улогама гледамо сјајне глумце Идриса Елбу, Марго Роби, Џона Сину, Силвестера Сталонеа и друге.

Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Арена Синеплекс.

Leave a comment