Интернационално такмичење у управљању пројектима „Project Management Championship 2021” иницирано је од стране стране младих пројектних менaџера – IPMA Young Crew у оквиру Међународне асоциј ације за управљање пројектима – ИПМА (International Project Management Association) са циљем да младима пружи прилику за развој, стицање нових познанстава и уц̌ење кроз праксу.

Да ли те занима интернационално такмичење?

Такмичење у управљању пројектима намењено је свим студентима у Србији који з̌еле да стекну нова знања и искуство у пројектном менадз̌менту. Ово такмичење пружа прилику младим талентима да начине прве кораке у професионалној каријери и да буду препознати од стране светских стручњака. Пројецт Манагемент Цхампионсхип састоји се из три фазе :
Квалификационе рунде која се ове године одржава 27. фебруара, онлајн и у оквиру које тимови тестирају своје знање решавањем теста од 100 питања за 100 минута.
Национално финале које се одржава 14. марта, где ће се такмичити шест тимова који су остварили најбољи резултат у оквиру квалификационе рунде. Тимови ће имати задатак да реше реални пословни проблем и опробају се у улози пројектних менаџера. Најбољи тим представљаће Србију на интернационалном нивоу.
Интернационо финале је последњи круг такмичења и окупља најбоље тимове, победнике националних такмичења и ове године ће се одржати у Србији.
Сви заинтересовани студенти, могу се пријавити индивидуално, у пару (у том слуц̌ају организатори формирају тим) или три или четири члана преко следећег линка: бит.лy/пмц2021 Пријаве за такмичење отворене су до 20. фебруара.
За више информација можете посетити Инстаграм страницу @youngcrewserbia kao i zvanični sajt https://become.pm.

Leave a comment