Универзум приче рађа се у великом праску изазваном када се добра идеја сретне са жељом и маштом. Тада настаје време и простор у коме аутор као врховни архитекта ствара свет у којем ће своје јунаке отиснути на неочекивано и изазовно путовање до самог средишта сопства и суочити их са њиховим (а често и својим) најдубљим жељама и страховима.

Интергалактички курс креативног писања 4.0

Фото: Pixabay – Да ли те занима курс креативног писања?

Интергалактички онлине курс креативног писања 4.0 намењен је писцима, блогерима, новинарима, сценаристима и свима који се професионално или из хобија баве писањем и желе да ојачају свој креативни потенцијал, као и онима без искуства, али са снажном мотивацијом да овладају вештином писменог изражавања. Курс је заснован на континуираном индивидуалном раду полазника са менторима и лекторима, са циљем да се сваком полазнику курса помогне да открије и активира своје креативне капацитете и научи како да их користи у писању.

Процес рада је конципиран тако да свим полазницима пружи свакодневну мотивацију и подстицај, помаже им да успоставе самодисциплину у раду, и нарочито форсира иновативно размишљање као предуслов креативном писању и захтева изналажење оригиналних одговора на постављене задатке.

Полазници ће имати слободу да у договору са ментором сами организују свој рад и управљају временом које ће посветити испуњењу обавеза и задатака, што ће им помоћи да лакше ускладе похађање курса са осталим обавезама.

Курс креативног писања се реализује у оквиру програма Креативна синергија.

Сви заинтересовани могу се пријавити или затражити више информација путем е-маил адресе: ksinergija@gmail.com.

Рок за пријављивање је 16. фебруар 2021. године.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment