Овом приликом бисмо желели да вас обавестимо о курсу математике на енглеском за СТЕАМ професионалце који је под покровитељством Амбасаде САД-а у Београду.

ФОТО: Марија Ердељи – Матемарика на енглеском за СТЕАМ професионалце

Курс је намењен професионалцима из филмске и гејминг индустрије којима је потребна математичка база за савладавање програмирања, студентима и свим занитересованим за арт програмирање, гејминг, 3Д анимације и вештачку интелигенцију.

На курсу ћете стећи основне математичке компетенције потребне за разумевање поменутих области које су у експанзији. Ова математичка база на енглеском језику ће вам омогућити лакше савладавање програмских језика и софтвера који се користе у креативним професијама. Научићете и потребну математичку терминологију на енглеском и постати конкурентнији на глобалном тржишту. Курс се састоји од укупно 5 модула, можете похађати свих 5, или неки одређени који вас посебно занима. За учешће на било ком модулу није неопходно похадјање претходних.

▪ Модул 1 Алгебра за арт девелопере 9-31.1.2021.
▪ Модул 2 Вектори и простори 1-28.2.2021.
▪ Модул 3 Матрикс креирање 1-31.3.2021.
▪ Модул 4 Визуелна геометрија 1-30.4.2021.
▪ Модул 5 Оживљавање сцене-трансформације 15-30.4.2021.
Курс ће се одржавати понедељком у 19 часова и четвртком у 18 часова преко Зоом-а. Учешће је бесплатно за све. Број места је ограничен.

Детаљније о курсу и модулима наћи ћете на ОВОМ САЈТУ.

Своју пријаву и питања можете упутити на мејл office@inter-akcija.org.

Leave a comment