Онлајн припреме су уведене како би се омогућило свим средњошколцима из Србије и из региона, да се спреме за пријемни, а да не морају физички да буду у Новом Саду. Сада, током пандемије, оне представљају и једини потпуно здравствено безбедни начин за држање часова који ће покрити све области које су потрбене матурантима да би успешно положили факултетски пријемни из математике и информатике, хемије или биологије. Природно-математички факултет се труди да буде друштвено одговоран и да свим ученицима омогући исту шансу за полагање пријемног и због тога су ове припреме у потпуности бесплатне.

Бесплатне онлјан припреме на ПМФ-у

ПРИПРЕМЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ И ИНФОРМАТИКЕ – Департман за математику и информатику:

Припремна настава је бесплатна, али је потребно претходно да се региструјете – сви детаљи сун а сајту www.дми.унс.ац.рс Први час ће бити одржан у уторак, 2. фебруара од 20 часова, а саме припреме ће бити подељене у три фазе:

  1. обрада свих тема које долазе на пријемни испит, решавање задатака које средњошколци желе да заједно урадимо на припремама, пробни онлајн пријемни.

Сви часови ће бити снимљени и сви регистровани средњошколци моћи ће, у сваком тренутку, да их одложено погледају.

За више информација /само за медијске куће/ проф. др Горан Радојев 064 16 98 992.

ПРИПРЕМЕ ИЗ ХЕМИЈЕ – Департман за хемију, биохемију и заштиту животне средине:

Припремна настава је бесплатна, али је потребно претходно да се региструјете – сви детаљи су на сајту департмана www.дх.унс.ац.рс Настава ће се одвијати по предвиђеном распореду, суботом – настава почиње 13. фебруара у 10 часова.

За више информација /само за медијске куће/ проф. др Мирјана Радановић 069 105 03 86.

ПРИПРЕМЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ – Департман за биологију и екологију:

Бесплатна припремна настава креће 13. фебруара у 11.00 часова и траје до 26. јуна 2021. године. Настава ће бити организована суботом са почетком у 11:00, у трајању од 4 школска часа, преко платформе Моодле – све детаље ћете пронаћи на сајту департмана www.dbe.uns.ac.rs.

По завршетку предавања из појединих области, биће организовано тестирање, анализа теста и израда мапа ума које ће полазницима олакшати понављање обрађеног градива. Такође, по завршетку читавог циклуса припреме, биће организовано завршно тестирање које обухвата комплетно градиво биологије.

За више информација /само за медијске куће/ проф. др Зорана Бановачки 063 71 50 391.

Leave a comment