Околности које су задесиле читаву планету, ставиле су 2020. годину „на чекање“, па тако и уметност. Али она је пронашла начин да живи. Љубитељи електронске музике и ове Нове године моћи ће да уживају у својим омиљеним сетовима најпопуларнијих домаћих и страних ди џејева, јер се Green Love фестивал сели у виртуелни свет.

Green Love фестивал

 

 

 

 

 

 

„У времену када је најбитније здравље, и када је дом најсигурније место, морали смо пронаћи алтернативне начине за наш Греен Лове фестивал. Тренутно нисмо у могућности да Нову годину проведемо сви заједно, и зато смо одлучили да нашој публици поклонимо осам наступа врхунских ди џејева, у децембру и јануару“, кажу организатори Green Love фестивала.
Green Love  виртуелни маратон почеће у уторак, 15. децембра, када ће се за микс пултом наћи млада и талентована Каталина, док ће наредни дан, 16. децембар бити резервисан за ди џеја који већ 17 влада на домаћој електронској сцени, Милоша Вујовића. У четвртак, 17. децембра наступиће грандиозни Владимир Аћић, док ће у петак, 18. децембра, на виртуелној сцени Freen Love фестивала, засијати Методи Христов.
Већ 2. јануара врхунска енергија наставља да плени, јер тада наступа већ препознатљива Sesha. Трећи дан 2021. године, обележиће феноменални Лаг, добитник награде „Амбасадор“ за 2019, док је 4. јануар резервисан за моћну и талентовану Леу Добричић. Крај Green Love маратона обележиће наступ непоновљивог Јаy Лумен-а.
Публика ће свих осам наступа моћи да прати преко Фејсбук странице као и Јутјуб канала Green Love фестивала од 20 сати. Сви наступи су бесплатни.
Све информације, публика може пронаћи на Фејсбук и Инстаграм страници Green Love фестивала, као и на сајту.
Овогодишњи Green Love фестивал организује се у сарадњи са Туборгом и организацијом Freedom music.
#САМООДГОВОРНО рејвујем због себе и својих ближњих!

Leave a comment