Недостаје ти простор у ком можеш да искажеш своје мишљење и сматраш да су баш млади покретачи промена? Желиш да чујеш нешто више о меким вештинама за послове будућности, како се одрживо кретати по Европи или како можемо користити технологије у сврху инклузије?

Млади лидери у покрету!

 

 

 

 

Буди и ти део нових лидера у покрету и придружи нам се у дискусији о Европи! У понедељак, 7. децембра од 11 до 13h, онлине путем ЗООМ-а, причамо о промени Европе кроз призму активизма младих – пријави се и ти
? ОВДЕ ?

Разговараћемо са младима који су покренули промене у својим локалним заједницама и представити публикације на теме мобилности и одрживог путовања, технологије и инклузије, запошљивости и екологије. Основа ових публикација су иновативне и креативне идеје више од 100 младих из 10 држава Подунавског региона, који су награђени на конкурсу „50 идеја за Европу“!

Поред тога, окупљамо важне актере који се баве омладинском политиком који ће нам рећи нешто више о томе како они виде улогу младих у мењању Европе.

Не пропусти прилику да се и твој глас чује! Више информација потражи ОВДЕ.

Конференција је завршна активност пројекта „50 идеја за Европу – Нови лидери, нове могућности“ који Београдска отворена школа реализује са девет партнерских организација из Подунавског региона, уз подршку ОПЕНС-а.

 

Leave a comment