Интернет часопис за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“ (www.tabla.org.rs) је по четврти пут заредом расписао божићни конкурс. Ове године (због пандемије) конкурс је само литерарни.

Тема: Божић

Божићни конкурс

 

 

 

 

Категорије:

  Осмогодишње ОШ  Деветогодишње ОШ
Прва категорија: Предшколци, I и II разред од I до III разред
Друга категорија: од III до V разред од IV до VI разред
Трећа категорија: од VI до VIII разред од VII до IX разред

Пропозиције:

• На конкурс се могу пријавити ученици основних школа из свих земаља света који пишу на једном од јужнословенских језика.

• Литерарне радове треба слати на адресу е-поште konkursi@tabla.org.rs у Ворд документу на једном од стандарсних фонтова, величине 12, на једном од јужнословенских језика (ћирилицом или латиницом).

• На сваком раду морају бити исписани подаци о аутору: име и презиме, разред, назив школе, место, држава, име педагога/ментора/родитеља и адреса е-поште педагога/ментора/родитеља (или број мобилног телефона).

• Конкурс је отворен од 25.11. до Божића, 25.12.2020. год. у поноћ.

• Резултати конкурса ће бити објављени у часопису „Табла“ на Божић, 07.01.2021. год.

• Награде: дипломе и похвале у е-формату за ауторе и менторе, као и објављивање радова у Интернет часопису за подстицање дечјег стваралаштва „Табла“.

Учешћем на овом конкурсу аутори су сагласни да се њихови радови могу објавити у Интернет часопису за подстицање дечјег стваралаштва Табла (https://www.tabla.org.rs/ или http://табла.срб).

Извор: ТАБЛА 

Leave a comment