Ове јесени, љубитељи балета ће имати прилику да погледају снимке неких од најбољих балета из Бољшој театра. По први пут ове године, балет ће бити на програму биоскопа Cineplexx Promenada. Улазнице су  у продаји на благајни биоскопа.

 

 

 

 

 

 

„Ромео и Јулија“

Ванвременска прича Вилијама Шекспира, написана 1595. године, одузима дах кореографијом и сјајним успехом Сергеја Прокофјева, а публика ће моћи да ужива у њој у недељу, 8. новембра од 16 часова. Његовим познатим мелодијама, ритмичком разноврсношћу и универзалним темама, ова прича о немогућој љубави остаје ванвременски фаворит, и она је један од светских најпопуларнијих балета.

Алексеј Ратмански враћа се на московску сцену са својом новом продукцијом Шекспировог класика. У Верони, ривалство између породица Капулети и Монтеги доноси крвопролиће у граду. Када Капулети организују маскембал у част њихове ћерке Јулије, Ромео Монтеги и његов пријатељ Меркуцио присуствују инкогнито због мржње која кида ове две куће. Ромео и Јулија се лудо заљубљују и збуњени су кад схвате да припадају ривалским породицама.

Звездани наступи Александра Волчкова и Ане Никулине дали су посебан сјај овом ремек делу, учинивши бесмртну причу о љубавницима из Вероне незаборавним искуством.

Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Cineplexx Promenada.

Leave a comment