Железнице Србије“ ад у чијем саставу је Железнички музеј позива вас да и ове године узмете учешће на 37. ликовном конкурсу „Железница очима деце 2020“.

Да ли вас занима овај конкурс?

 

 

 

Више од три деценије Железнички музеј традиционално организује овај конкурс чији је основни циљ да се сачува бар део дечјих мисли везаних за доживљај пруге, возова и људи на железници. Железница је увек била симбол људских веза, сарадње и пријатељства и као таква неисцрпна је инспирација уметничког ликовног стваралаштва.

Жеља нам је да и ове године, у нешто измењеним условима због епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона, очувамо континуитет и вишедеценијску традицију организовања овог јединственог железничког ликовног конкурса.

Позивамо вас да учествујете и на овогодишњем 37. конкурсу и најбоље ликовне радове доставите Железничком музеју, најкасније до 4. децембра 2020. године.

У прилогу достављамо пропозиције Ликовног конкурса „Железница очима деце“.

Све додатне информације можете добити на:
• телефон: 011/3610-334
• имејл: aleksandar.pficer@srbrail.rs
• http://www.zeleznicesrbije.com/zeleznica-ocima-dece/

Протекле године за ликовни конкурс „Железница очима деце 2019.“ приспело је укупно 2.835 радова из 214 основних школа и радионица и 71 предшколске установе, вртића и забавишта. Међу приспелим радовима нашла су се и ликовна остварења ученика из три специјалне основне школе.

ПРОПОЗИЦИЈЕ КОНКУРСА ПОГЛЕДАЈ ОВДЕ. 

Извор: Табла

Leave a comment