Ода природи у новом споту Џунгла

Након што је недавно објавио свој трећи албум ORGANIC, новосадски састав Majamisty Trio, који чине, контрабасиста Ервин Малина, бубњар Лав Ковач и пијанисткиња Маја Алвановић, снимио је ове јесени спот за нумеру Jungle са поменутог албума Majamisty TriO.
Jungle представља потрагу за изгубљеним рајем. Брзина живота које живимо учинила је да заборавимо да је рај за којим трагамо, као и борбе које у животу водимо, заправо у нама самима. Овај видео снимљен је у прелепим кутковима Фрушке горе и наша је ода природи која нас увек враћа нашем исконском бићу.”

Погледај нови спот! Majamisty TriO Jungle, језеро Мохарач

 

 

 

 

 

У видеу се преплићу језеро Мохарач и густа шума Поповице као супротности флуидности нашег бића и дивљине нашег ума.
Камеру и монтажу потписује Mistyland production, режију Маја Алвановић и Лика Ал Робеи, дрон Марко Степановић, а главну улогу Gabriella Benak.

Majamisty TriO слави ове године 10 година откако се први пут појавио на српској и светској сцени као ауторски пројекат пијанисткиње Маје Алвановић, која је у то време направила прве искораке из света класичне музике у савремени џез израз скандинавске и ЕЦМ школе.
У деценију стала су три објављена албума, Mistyland из 2011. године, Лове из 2014 и Organic из 2020, бројни запажени наступи на домаћим џез фестивалима, сјајне рецензије и прикази у релевантним иностраним џез медијима, па чак и успешна дистрибуција CV-ова у далеком Јапану и гостовања на интернационалним сценама, од Кијева и Софије, до Беча и Лондона.
Њихов концерт “Open air студио” из 2019. године, од недавно је уврштен у програм Интернационалне медијске мреже Stingray DJazz ТВ.
Спот Jungle  можете погледати на овом линку. 

Коментари

Leave a reply