Послови Инфостуд у склопу највећег онлине регионалног сајма послова, организују wебинар у виду панел дискусије за ИТ кандидате. Већ позната „ИТ Чајанка вол.4“ биће одржана 8. октобра са почетком од 18 часова преко ЗООМ платформе.

ИТ Чајанка вол.4

 

 

 

 

Како је опште познато колико је ИТ компанијама тешко да дођу до доброг ИТ-јевца, али и да је дошло време када ово занимање привлачи и људе који до сада нису били у ИТ сфери, па похађају курсеве и покушавају да се едукују на све начине; када се као синоним за ИТ сферу користи „новац“; нас занима да ли је све ово заиста тако и шта је то потребно да има један ИТ-јевац да би био успешан у свом послу, али и колико компаније у Србији цене ове кадрове.

Оно шта је ове године новина, јесте да не разговарамо са представницима људских ресурса, већ управо са колегама из ИТ сектора. Разговарамо са онима који тај посао увелико раде и који су заиста стручни, те најтачније могу да нам кажу каква је тренутна ситуација у њиховој бранши.

Модератор панела је Бранислава Суботин, Business Services Development Specialist, која ће са својим саговорницима из водећих ИТ компанија у Србији, попут Маје Ковечевић из ЦЦБИЛ-а, Младена Поповића из Атос-а и Владимиром Букинцем из компаније Xимедес, покушати да одгонетне све недоумице ИТ-јеваца.

Шта ћете сазнати на wебинару?

  • Како је изгледао пут од првог пројекта до ИТ стручњака?
  • Да ли сениори имају потпуну слободу у одлучивању и колико се њихов глас чује?
  • Шта је то шта једног ИТ-јевца држи лојалним једној компанији?
  • Да ли је заиста плата најважнија или је то нешто друго?
  • Технологије у којима желе да се усавршавају?

На ове, али и на многе друге теме наши саговорници ће искрено одговорити и поделити своје искуство са вама. Такође, трудићемо се да кроз wебинар чујемо сва ваша питања која ћете моћи да поставите у chat-у и покушамо да одговоримо, али и поделимо са вама неке нове технологије које ћете моћи да примените у свом даљем раду.

Регионални сајам послова 2020, је једанаести онлине сајам запошљавања и образовања. Ове године биће одржан од 1. до 14. октобра. Као и претходних година, сајам се реализује у сарадњи сајта Poslovi.infostud.com, сајта  Moj-posao.net  из Хрватске,  Posao.ba  из Босне и Херцеговине, Vrabotuvanje.com.mk из Македоније, а од ове године учествује и сајт Делогласник.си из Словеније. Више о сајму доносимо вам 7. октобра!

Све заинтересоване молимо да се пријаве на овом линку, како би добили линк до wебинара.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment