II Научно-популарни форум „ScienceGram” је омладински форум, намењен студентима свих универзитета у Србији под окриљем заједничке теме, популаризација науке. Основна идеја форума је подизање нивоа информисаности, заинтересованости и могућности добре примене фундаменталних наука у свакодневни живот, кроз приближавање науке студентима иновативним методама. Као вид промоције науке, овај форум има могућност да окупи студенте из целе Србије и охрабри их на искорак у научно-истраживачки свет уз будући напредак у науци.

Да ли те занима овај научно-популарни форум?

 

 

 

 

 

II Научно-популарни форум „ScienceGram”

Главна целина форума се заснива на изванредним излагањима стручњака из природних, биотехничких, медицинских, интердисциплинарних и мултидисциплинарних наука, интерактивном радионицом (ScienceGram) и мини-такмичењем. На Форуму желимо да кроз примере добре праксе и повезаност са иновацијама, институцијама и привредом, студентима покажемо да је наука основа развоја и напретка у свим сферама живота, уз акценат на неопходност сарадње, академске, али и шире заједнице.

Други научно-популарни форум „ScienceGram” можете испрати од куће јер ове године ће бити ОНЛИНЕ.

Након пријаве за овогодишњи Форум, на вашу е-маил адресу биће проследјен специфичан код са линком преко кога можете пратити овогодишњи СциенцеГрам. Сви термини и даље смернице ће бити благовремено постављане на нашој Инстаграм и Фејсбук страници.

Термин одржавања Форума: 27.10. – 30.10.2020. године.

Организатор Форума је Савеза студената Природно-математичког факултета у Новом Саду уз подршку Природно-математичког факултета, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност и ДДОР-а.

Котизација обухвата:

Кутију изненађења (Surprise box)
Научно-популарна предавања (7 предавача)
Радионицу “ScienceSlam”
Такмичење “ScienceSlam”
Сертификат о учешћу на Форуму

Износ котизације: 900,00 РСД

Пријаве су отворене до 20. октобра до 12h на овом линку.

Додатне информације можете добити на број телефона ‭+381 63 7891 609 или путем мејла npf.sciencegram@gmail.com.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment