Анимирани јунаци Тролови враћају се у биоскоп Arena Cineplex још забавнији и веселији, а тим поводом биће организован Породични дан са поклонима за све малишане у недељу, 4. октобра, од 16 до 18 часова.

Да ли си заинтересован?

 

 

 

 

Најмлађи љубитељи анимираних филмова добиће на поклон, уз купљену улазницу, дечије магазине „Бубамара“ или „Мали зека“, а на бесплатној радионици у холу биоскопа, у организацији наших пријатеља из „Облутка“, имаће прилику да направе фигурице од пластелина инспирисане овим јунацима и након тога учествују у поклон игри.
За најкреативнију фигурицу гласаће се путем Инстаграм профила Arena Cineplex, а победници ће добити занимљиве и корисне поклоне од наших пријатеља из трамболина парка „Амплитуда” и Спортског друштва „Партизан 2“.
Фантастични анимирани музички хит из 2016. године, коначно је добио свој још бучнији наставак. Мака и Закерало ће открити да су они само једно од шест различитих троловских племена, која живе у једној од шест различитих територија и посвећених једном од шест музичких праваца: фанку, року, кантри музици, техно музици, класичној и поп року. Овако ће почети много већа и забавнија троловска пустоловина.
Поведите своје малишане на распевани Породични дан ове недеље, 4. октобра, од 16 до 18 часова.
Видимо се у Arena Cineplex!
*Биоскоп Arena Cineplex поштује све прописане епидемиолошке мере у циљу спречавања ширена вируса covid-19. Радионице за најмлађе биће организоване у холу биоскопа. За столовима моћи ће да седи највише петоро деце, уз поштовање физичке дистанце. У холу биоскопа налазе се пунктови са бесконтактним апаратима за дезинфекцију руку. У биоскопским салама група до највише 6 особа може да седи заједно, док је са леве и десне стране једно место размака које се не продаје.

Leave a comment