За све љубитеље књига и писане речи, верне читаоце и пријатеље, Вулкан има сјајне вести – биће одржан ВУЛКАНОВ САЈАМ КЊИГА!

Вулканов сајам књига

 

 

 

 

 

 

Од 18. до 24. октобра, у свим књижарама Вулкан широм Србије, као и на сајтовима Вулкан издаваштва (www.vulkani.rs) и књижара (www.knjizare-vulkan.rs), бићете у прилици да купите омиљене књиге по сајамским ценама.

Догађај који је пред нама, на радост читалаца свих узраста, омогућиће свима да уживају у омиљеним књигама, делима награђиваних писаца, бестселерима, књижевним класицима и романима домаћих аутора, књигама за децу и да набаве све књижевне хитове по невероватно ниским ценама, а Вулкан ће омогућити бесплатну доставу књига на кућну адресу свима који куповину изврше путем сајта. Не пропустите ВУЛКАНОВ САЈАМ КЊИГА.

Као одговорна компанија којој је здравље свих нас на првом месту, урадићемо све што је потребно да се поштују неопходне мере које одговарају свим одредбама и препорукама прописаним у циљу сузбијања пандемије вируса COVID-19.

Будите уз нас, пратите нас на друштвеним мрежама где ћемо вас редовно обавештавати о програму, дешавањима, лајв укључењима и изненађењима која спремамо од 18. до 24. октобра у оквиру првог ВУЛКАНОВОГ САЈМА КЊИГА.

Leave a comment