Спортско удружење СОФА Вас обавештава да ове године по шести пут организује бесплатан турнир за омладину СОФА ОПЕН. Турнир ће се одржати 3. и 4. Октобра на Ади Циганлији.

Бесплатан турнин за омладину

 

 

 

 

 

На турнир се могу пријавити учесници из Београда, Новог Сада, Суботице, Крагујевца и Ниша. Учешће на турниру је у потпуности бесплатно. За све учеснике и волонтере обезбеђена је храна током трајања турнира, а за све учеснике који немају пребивалиште у Београду обезбеђен је смештај и превоз. Пријаве за турнир трају од 21.09. до 25.09. у поноћ. Спортови за које се учесници могу пријавити су одбојка, баскет, стони тенис и футсал. Сви учесници се могу пријавити на сајту опен.софа.рс и добити више информација.

“Веома смо узбуђени што се ближи СОФА ОПЕН 2020, наш највећи догађај који организујемо шесту годину заредом. Први пут имамо прилику да организујемо СОФА ОПЕН на отвореном где ће се окупити студенти и млади из 5 градова у Србији. Нашим бесплатним активностима које редовно организујемо као и овим догађајем желимо да мотивишемо младе да се баве спортом и физичким активностима. Такође желимо да позовемо све заинтересоване да се пријаве за турнир, да дођу да се друже и уживају заједно са нама.”, поручила је Јелена Дутина, генерални секретар удружења.

Такође поред овог турнира, СОФА организује активности током читаве године, на Заводу за спорт и медицину спорта као и на СРЦ “11. Април”. СОФА ради на томе да бесплатно бављење спортом омогући и младима у другим градовима Србије. За сада им је то пошло за руком у Суботици, Крагујевцу, Нишу и Новом Саду.

СОФА је непрофитно спортско удружење студентских и омладинских физичких активности. Њихова мисија је да промовишу волонтеризам и активизам, здрав начин живота, спортски дух и тимски рад. СОФА и сада своје активности организује под покровитељством и подршком Министарства омладине и спорта.

Извор: Табла

Leave a comment