Догађај “Ladies night” се враћа у Arenu Cineplex и биће одржан у четвртак, 17. септембра у 20:30h, поводом премијере дугоочекиваног наставка филма “Афтер”.

AFTER

Осим уживања у правој филмској романси “Афтер: После судара”, Arena Cineplex је заједно са пријатељима припремила поклоне за све даме. Карте за премијеру филма су већ у продаји на благајнама биоскопа.
За најсрећније даме, наши пријатељи из Loft Parrucchieri by Petar Костић припремили су сјајне поклоне, а Издавачка кућа “Чаробна Књига” роман по којем је снимљен филм. Све даме на поклон ће добити магазине Глориа и Сторy.
Наставак велике успешне серије о љубави и страсти двоје младих која не признаје границе, снимљеног према бестселеру Ане Тод, који је проглашен новом глобалном сензацијом попут “Сумрак саге” и еротско-романтичне трилогије “Педест нијанси сиве”. Након бурног почетка везе и шокантног открића, Теса и Хардин морају пронаћи начин да наставе своју романсу. Но, може ли љубав која не познаје границе заиста опстати? Теса полако почиње да увиђа како би могла да изгуби све. Хардин схвата да нема шта да изгуби – осим ње. Да ли је заиста спреман да се промени због љубави? Колико је она спремна да опрости и, још важније, да ли јој се заиста свиђа слика будућности с Хардином?
Трејлер филма
Видимо се на Ладиес нигхт-у у Areni Cineplex!

Leave a comment