Фестивал уличних свирача

Волонтери ће радити у пару, па уколико имаш пријатеља са којим би волео/ла да радиш, пријавите се као пар!
Пријави се и буди део хостинг тима овогодишњег рођенданског издања Фестивала уличних свирача – Градић феста, који ће ове године бити одржан крајем септембра и трајаће један дан. Кроз 20 наступа у градским двориштима симболично ћемо обележити 20 година постојања фестивала.

Фестивал уличних свирача

Припремамо многа изненађења и шансу да публика кроз овогодишњи рођендански формат доживи фестивал на другачији начин и угости у свом кварту нека од најзанимљивијих музичких имена домаће сцене.
Волонтерски ангажман у хостинг тиму је прилика за младе да стекну драгоцено искуство тимског рада у културној продукцији и допринесу реализацији новог рођенданског концепта фестивала.
Ове године волонтери имају посебну прилику да буду домаћини једне од 10 одабраних локација и на тај начин остваре познанства са занимљивим и несвакидашњим извођачима и тако директно допринесу што квалитетнијој организацији овог догађаја.
Два хоста на свакој локацији биће задужени за дочек самих извођача, пружање потребне помоћи и подршке извођачима, комуникацију са продукцијом као и официјалним сниматељима и фотографима фестивала.
Волонтери ће радити у пару, па уколико имате пријатеља или познаника са којим бисте волели да радите на једној од 10 локација одржавања фестивала, пријавите се као пар!
Услови за пријаву су: – да имате између 18 и 30 година, – да сте комуникативни – да сте спремни за нове изазове – наравно да будете слободни тог дана. 
Сви заинтересовани могу да пошаљу пријаву са потребним подацима путем овог линка. Пријаве су отворене до 14. септембра.

Коментари

Leave a reply