Veriest организује стручну праксу и усавршавање за студенте завршних година из области верификације.

Да ли те занима стручна пракса?

Програм плаћене праксе почиње у септембру 2020.

Уколико сте заинтересовани да научите више о верификацији чипова и радите на најзанимљивијим пројектима из области као што су AI, неуралне мреже, аутомобилска индустрија или комуникације, позивамо вас да се пријавите на наш тренинг где ћете се упознати са основама верификације и имати прилику да учите и радите са најбољима из те области.

Нудимо стручну праксу и усавршавање у трајању од три месеца и по успешно завршеном програму могућност сталног запослења.

Ако тражите окружење у коме можете стручно и професионално да се усавршавате, учите од најбољих, имате пријатно радно окружење и баланс између приватних и пословних активности пошаљите ваш CV на енглеском.

Вериест је интернационална компанија која се бави ASIC/FPGA дизајном и верификацијом, као и развојем Embedded софтвера. Наши клијенти су водећи светски произвођачи чипова, као и иновативни стартапи у области развоја најновијих IC технологија.

Са седиштем у Израелу и развојним центрима у Србији (Београд, Нови Сад и Ниш) наших 100 инжењера има мисију да клијентима пружи супериорна решења која укључују: дизајн архитектуре чипа, пројектовање дигиталних и аналогних интегрисаних кола, моделовање система, функционалну и формалну верификацију, као и услуге развоја Embedded софтвера.

Рок пријаве је 19.08.2020. године.

Извор: Infostud.com

Leave a comment