Завршен факултет често није довољан нити је гаранција да ћемо пронаћи посао који нас интересује. Због тога је потребно да проширимо наше видике и да радимо на себи, а онлине курсеви су један од начина да побољшате своју позицију на тржишту рада.

Фото: NajStudent (AdobeStock edit)

Имајући у виду све већи значај онлине курсева и неформалног образовања, поготово у тренутној ситуацији, екипа сајта НајСтудент.цом је успоставила сарадњу са Кројачевом школом.

Пратите нас у наредном периоду и сазнајте какве смо све погодности спремили за вас. Мали теасер: биће ту и попуста на курсеве као и поклон курсева.

Које све области покривају курсеви Кројачеве школе?

  • Wеб дизајн (HTML, CSS, пакет курсева Wеб дизајн…)
  • Програмирање (Frontend developer, jQuery, JavaScript…)
  • Пословни курсеви (TOP CV, MS Excel, MS Office…)
  • Маркетинг курсеви (Google Analytics, Facebook оглашавање…)

Кројачева школа организује и бесплатне и плаћене курсеве.

Осим што су сви курсеви на српском језику, по чему се још Кројачева школа издваја и зашто смо изабрали баш њих?

Неограничен приступ курсевима
Када упишеш курс, он постаје заувек твој и можеш му приступати неограничен број пута. Све ти остаје у налогу. Није условљено ни са чим: почни када желиш, заврши када год желиш. Све је подређено теби и твојим навикама.

Учење кроз практичан рад
Сви Кројачеви курсеви се састоје искључио од видео лекција, не текста. Видео лекције прате скрипте, материјал за рад, тестови, домаћи задаци, као и део где учиш кроз практичан рад. И знање преносе стручњаци у својим областима који се и сами константно усавршавају.

Добијаш сертификат
Добијаш сертификате на српском и енглеском језику, који су погодни за слање мејловима и штампу. Добијаш и линк ка својим сертификатима како би могао да се похвалиш на друштвеним мрежама.

А уколико сте у дилеми да ли су курсеви Кројачеве школе стварно за вас, проверите утиске полазника који су већ прошли кроз неке од курсева.

Кројачева школа постоји већ 17 година, и развија ИТ и нонИТ онлине видео курсеве, и добитници су значајних домаћих награда и признања, али како кажу, највећа награда им је успех који постижу њихови полазници.

Извор: Infostud.com

 

Leave a comment