“В4+ Академија младих пословних жена лидера”, је пројекат који имплементира Новосадска женска иницијатива у партнерству са Fundacja im. Lesława A. Pagi, Institut pro politiku a společnost, ICM Hradec Králové i Republikon Intézet, уз подршку Владе Чешке, Мађарске, Пољске и Словачке, путем Вишеградских грантова из Међународног Вишеградског фонда.

Академија младих пословних жена лидера

О пројекту
Током В4+ Академије младих пословних жена лидера, експерти, стручњаци за изједначавање могуцности на тржишту рада, жене које играју кључне улоге у послу, поделице са учесницама сво своје искуство у преговорима, пословној процени, управљању пројектима и радиће на вештинама емоционалне интелигенције – комуникацији, самопоуздању, давању повратних информација, асертивности – на начин који омогуцава младим пословним женама да искористе предности свих женских особина које заиста поседују и свих позитивних стереотипа о тим особинама које постоје у пословном окружењу.
Ко може да учествује?
Студенткиње на завршној години студија и студенткиње које су дипломирале (до 27 год.), у области права, финансија, здравствене заштите, маркетинга, информационих технологија, енергетике, психологије, са нагласком на СТЕМ (наука, технологија, инжењерство, математика) факултете са универзитета у Чешкој, Пољској, Републици Србији, Словачкој и Мађарској – 5 жена из сваке партнерске земље.
Начин пријаве и додатне информације
Пријава је могућа попуњавањем онлине упитника и слањем CV-а на адресу назначену у истом. Пријаве су отворене до 17. јула. Додатне информације могу да се нађу на сајту организације, Фејсбук страници и Евенту.

Leave a comment