Zoom кафица – 45 минута са Наташом Стаменковић, психологом и HR експертом – о управљању временом, у понедељак 22.06.2020. године у 12 часова.

Где је Бермудски троугао вашег времена?

Да ли вас занима zoom кафица?
  • Да ли често имате проблем да вам фали време да завршите оно што сте започели?
  • Или и не започињете нешто јер унапред знате да немате времена?
  • Ко то троши ваше време а нема ваше одобрење?
  • Да ли наука може да нам помогне да будемо господари нашег времена?
  • Да ли је timing све или је све timing?

Одговоре на ова и још многа питања која се односе на ефикасне начине управљања временом покушаћемо да одгонетнемо током онлајн дружења са Наташом.

Заинтересоване молимо да се пријаве на време!

Питање је важно јер ћемо причати о вештини на чијем усавршавању ћете радити током целе своје каријере па је добро да тај посао започнете што пре како бисте имали више времена за вежбање!

Наташа Стаменковић је дипломирала психологију на Филозофском факултету у Београду, и након годину дана искуства школског психолога наставила каријеру у привреди, као индустријски психолог, менаџер за корпоративну културу а онда као HR директор великих интернационалних компанија које послују на нашем тржишту: Actavis (фармацеутска индустрија), Carlsberg (pivara), NIS Gazpromneft (нафтна индустрија), Roaming Group (Директор операција). Психологија и HR су њене велике страсти али највише воли да се бави едукацијом и развојем.

“Zoom кафица – 45 минута са … “ представља нови онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

Волели бисмо да дружење организујемо око питања и дилема која Вас заокупљују. Молимо вас, пошаљите нам своја питања кроз форму за пријаву и покушаћемо током дружења да одговоримо на што већи број њих.

Пријавни формулар налази се на линку.

Извор: Najstudent.com

 

 

Leave a comment