САТ клуб позива све које занима студирање у инострантву, посебно у САД-у, да дођу на презентацију програма у понедељак 15. јуна у 19.30h.

Причаћемо о САТ испиту, спортским стипендијама и како се на време припремити за школовање у УСА.

Погледај презентацију!

САТ клуб организује бесплатне припреме за САТ испит у просторијама Америчког Кутка, сваког четвртка од 17 до 18.30h и позива све заинтересоване из других градова и земаља да се прикључе онлине (преко Zooma) и на тај начин учествују. До сада су нам се прикључили млади из више страних земаља, а циљ је да САТ клуб поприми глобалану димензију.

Свако је добродошао да се прикључи клубу у било ком тренутку, без обзира на предзнање. Радинице су отвореног типа а могу се пратити и онлине.

САТ клуб је основало удружење Интеракција (са својим искусним тренерима из области математике на енглеском језику као и самог енглеског) у сарадњи са Америчким Кутком Нови Сад, и за ове три године је окупио многе занимљве младе људе на које смо поносни. У понедељак ћете имати прилике и да упознате насе две чланице које су се својим трудом избориле за стипендију за студије у УСА, па ће поделити своја искуства са вама.

САТ клуб можете пратити на инстаграму: @sat_club_novisad.

Leave a comment