Придружите се великом европском стартап догађају 8. маја
Прилика за стартапе – представљање идеја и савети од искусних како се суочити са кризом након пандемије.

Привредници и предузетници забринути су у којој мери ће пандемија имати ефекта на њихове бизнисе, а процењује се да ће највећи удар осетити стартапи.

Zak Koelius је амерички предузетник и инвеститор који је успео да сачува и унапреди породични стартап током кризе 2008. године. Након што је решио велики број изазова са којима се стартапи срећу данас, коначно је продао бизнис и постао инвеститор компаније Cruise Automation, вредне милијарду долара, која је продата General Motorsu. Зак ће бити један од говорника на великом стартап догађају у организацији PortfoLion VC i Startup Europe Networksa 8. маја. Говориће о томе како се оснивачи стартапа могу припремити за економски пад, уз искуствене савете шта је потребно за унапређење отпорности компаније, али и како искористити нове могуц́ности које се појављују.

Главна обраћања ће бити проширена панел дискусијом о инвестицијама током и након кризе изазване пандемијом COVID-19 са предузетницима и инвеститорима из Централне и Источне Европе, као што су Аndras Molnar (PortfoLion VC), Marvin Liao (investitor), Gyula Feher (Oktogon Ventures, prethodno Ustream) i Istvan Csanadi (Shapr3d).

Војвођанска Банка и ОТП Група позивају све стартапе из Србије који траже инвестиционог партнера који не нуди само капитал за финансирање развоја, вец́ помаже оснивачима кроз своју широку мрежу и пословну експертизу, да се пријаве за учешће у овом догађају на следећем линку. Рок за пријаву је 6. мај.

PortfoLion VC бира подносиоце пријава, а идеални кандидат за презентацију своје идеје тражи средства за валидацију пословног модела, унапређење производа и развој пословања. Префериране индустрије укључују, али нису ограничене на е-трговину, велике податке, ИТ инфраструктуру, финансијски софтвер, вештачку интелигенцију и машинско учење.

Више о овом догађају сазнај овде.

Извор: Najstudent.com

 

 

Leave a comment