У периоду изолације када штитимо своје здравље и  здравље других, потребно је попунити време на квалитетан начин. Ослободимо ум од страхова, панике, нервозе, у крајњем случају и досаде.  Уколико не можемо путовати на прелепе дестинације, не значи да не можемо бити стрпљиви и правити планове за будућност. Успут, прочитајно неко добро штиво!

ФОТО: Изабери књигу по свом избору!

„Калуђер који је продао свој ферари” Робин С. Шарма је прича о успешном адвокату кога је блиски контакт са смрћу освестио и научио правим вредностима. Прошао је пут учења са мудрацима Сиване и његов живот је постао једноставан и пун ведрине. Како је до тога дошло? Дуг је и поступан пут прешао, пут од великог успеха, моћи и богатства до скромног и радосног живота. Прочитај његову причу!

„Тражи и добићеш” је књига Естер и Џери Хикс, односно Абрахамово учење које вам открива тајне како  да се ускладите са енергијом Извора, да освестите своју најбољу верзију личности, како да манифестује своје жеље и како да их остварите. Сазнајте како делују закони Универзума!

ФОТО: Приватна архива
Понеси књигу и откриј скровите пределе у природи!

Ђакон Богородичине црке  је роман Исидоре Секулић који говори о великој и забрањеној љубави јунакиње романа, интелектуалне Ане и младог монаха…

Изаберимо своје штиво сада када имамо времена на претек. Отпловимо својим мислима на неко лепо путовање које ће наш ум напунити позитивном енергијом која нам је сада преко потребна и за одбрамбени систем тела и духа и за актуелну борбу против пандемије. 

 

Сузана Марјановић

Leave a comment