У петој јубиларној години програма настављамо да улажемо у науку у Србији, са жељом да науку и научна истраживања приближимо најширој друштвеној заједници. Један од начина на који ћемо радити на овом циљу је кроз промоцију и популаризацију иновативних научних решења, на којима се заснивају многи нови алтернативни производи, који представљају потенцијал за нове производе у будућности, а чији је циљ да побољшају живот и здравље људи у складу са савременим трендовима и стиловима живота.

Покрени се за науку

Додатни правац конкурса је реализација информативних и едукативних кампања које имају за циљ да овај концепт подрже.

Петим по реду конкурсом „Покрени се за науку“ биће подржани научни пројекти и промотивне кампање у области јавног здравља и заштите здравља људи од штетних утицаја из окружења (храна, пиће, дувански производи, алкохол, пестициди, адитиви и друго).

Конкурсом је опредељено укупно 6 милиона динара. Буџет једног пројекта не може да пређе 2 милиона динара.

Комплетан текст конкурса можете пронаћи овде.

Рок за пријаву је 21. април 2020. године!

Важно обавештење:
Конкурс Покрени се за науку остаје отворен све док траје ванредно стање. Све консултације у вези са пријавом пројеката ће се обављати редовно путем телефона и имејл адресе info@pokrenisezanauku.rs. У току трајања ванредног стања неће бити организовани Дани отворених врата. Одлука о крајњем року за пријаву пројеката биће донета у складу са одлуком о укидању ванредног стања о чему ће сви заинтересовани апликанти бити благовремено обавештени на сајту конкурса и ФБ страници.

Све информације о пријави и начину пријаве погледај овде.

Рок за пријаву је 21. април 2021. године.

Документацију послати на адресу: info@pokrenisezanauku.rs.

Све пријаве које не испуне горенаведене услове неће бити узете у разматрање. По пристиглој документацији у року од 48 сати добићете потврду о пријему и евентуалним захтевима за допуну. У супротном контактирајте нас на телефон број 060/0212260.

Консултације у вези са пријавом за конкурс, информације о селекцији и остале информације пронађите овде.

Извор: Najprakse.com

 

Leave a comment