Scribd  је изузетно популаран сервис за постављање и даљење докумената и електронских књига. Можда једна од најпознатијих страницана којој можете пронаћи литературу у коју спадају књиге, часописи, научни радови и остало.

Бесплатно коришћење Scribda током месеца априла

У ситуацији када милиони људи широм света остају код куће како би умањили ризик од ширења COVID-19, приступ књигама и информацијама је важнији него икад пре.

Scribd бесплатно читање књига
Бесплатно кориштење Scribda-а током априла!
Наредних месец дана ова онлине библиотека која укључује милионе књига, аудио књига, чланака из часописа и још много тога – биће доступне свима, бесплатно, 30 дана путем овога линка.

Није потребна кредитна картица да бисте искористили ову могућност.

Према речима Trip Adler, оснивача и извршног директора, Scribda, њихов циљ је да осигурају свима да имају приступ својим омиљеним књигама, ауторима и квалитетним садржајима, док се будемо прилагодили нашој новој нормалној ситуацији у наредном периоду.

Потребана вам је препорука шта да прочитате?
Екипа Scribda-а је ту за вас! Било да тражите забаву, стручне ресурсе за управљање стресом, здравим активностима за своју децу или само начин да ментално побегнете, они желе да помогну на најбољи начин како знају – кроз књиге!

Читање може понудити невероватну удобност: смањује анксиозност и чини нас осјећајима испуњенијима и још сретнијима.

Охрабрујемо вас да водите рачуна о себи и једни о другима, а надамо се да вам читање може пружити утеху у овим тешким временима.

Извор: PortalMladi

 

 

Leave a comment