Да ли желиш да освестиш и визуелно прикажеш шта је то што те покреће, инспирише и мотивише? Да ли имаш представу о твом послу из снова? Које вештине и знање је потребно да стекнеш како би покренуо/ла твој испуњујући посао?

Да ли те занимају онлине радионице?

На овим иновативним онлајн радионицама имаћеш прилику да представиш причу о теби и твом послу из снова.

Прва радионица:
Радионицу организује Новосадски едукативни центар и одржава се у уторак, 21. априла са почетком у 12 часова. Користићеш Поинтс оф Yоу креативне алате, које ти омогућавају да кроз фотографију и речи (које се налазе на картици) дођеш до хармоничне целине, нових увида и повезивања са самим собом, као и са другима. Ово је прва онлајн радионица у склопу програма, где се група међусобно упознаје и наставља заједно наредне три недеље.

Друга радионица:
Постављање циљева личног и професионалног развоја. Одржаће се 24. априла у 12 часова. Један од циљева овог програма јесте стицање и примена знања учесника из области пословних вештина неопходних за грађење успешне каријере, креирање визије, мисије и циљева у личном развоју и каријери, мотивација за улазак у предузетнички свет и креативне технике за стварање предузетничких идеја.

Трећа и четврта радионица:

Израда одрживог пословног модела. Радионице ће се одржати 28. и 30. априла у 12 часова. Пословни модел је начин на који твоја организација решава проблем циљне групе, креира и испоручује вредности и остварује приходе.

Пета радионица:
Израда пословног плана, планирана је 5. маја у 12 часова. На овој радионици бавићеш се писањем пословног плана, на основу кога можеш остварити право за добијање субвенција.

Путем овог иновативног програма у запошљавању младих, увидећеш креативне начине за развој каријере и научити прво како да развијеш себе, након тога и пословну идеју која има тржишни потенцијал.

Учешће се не наплаћује и број места је ограничен на највише 10 учесника, тако да је обавезна пријава.

Радионица се реализује у оквиру пројекта Креирање и реализација иновативног програма и приступа у запошљавању младих, запошљивости и креативног, друштвеног предузетништва, који реализује Новосадски Едукативни Центар а финансира се кроз WeB4YES – Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support.

Извор: Najprakse.com

 

 

Leave a comment