Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, и ове године месец април посвећује усавршавању студената и дипломаца Универзитета у Крагујевцу. Овогодишње Априлске радионице организоване су онлајн. У наставку погледајте којим радионицама можете бесплатно присуствовати.

Да ли те занимају онлине радионице?

У уторак 14. априла у 14 часова, можете присуствовати радионици „Вештина презентовања и јавни наступ”. Предавач је Нина Недељковић, водитељка Браво радија.

Вештине комуникације налазе се на листи најважнијих вештина које послодавци траже и вреднују. Свако жели да буде успешан – успешан на студијама, на послу, у односу са колегама, пословним партнерима. Колико ћемо успети у томе, доста зависи од наших вештина комуникације и зато их стално морамо унапређивати.

Вештине академског писања
Радионица „Вештине академског писања” одржаће се у четвртак 16. априла у 12 часова.

Ако нисте сигурни како да приступите задатку и теми и напишете добар семинарски рад, завршни или мастер рад, ова радионица је идеална за вас. Причу о вештинама академског писања, најчешћим грешкама и саветима за писање академског рада са вама ће причати, др Биљана Влашковић Илић, професор на Катедри за Англистику ФИЛУМ-а.

Комуникација – прилика или препрека
У уторак 21. априла у 12 часова, можете присуствовати радионици „Комуникација – прилика или препрека”. Предавач је Данијела Недић – оснивач и директор Центра за пословну едукацију и саветовање БИЗНИС ЛИНК.

Вештине комуникације налазе се на врху вештина које послодавци траже код својих потенцијално запослених. Практично не постоји посао за који ове вештине нису потребне. Ефикасна комуникација је од суштинског значаја за сваки однос, поготово пословни. Успех у продаји било ког производа пре свега зависи од вештина комуникације.

Како добро продати причу 1. човеку компаније?
Онлајн радионица „Како добро продати причу 1. човеку компаније?” одржаће се у среду 22. априла у 12 часова.

Кроз ову радионицу ћете имати прилику да усвојите три едукативне формуле које ће вам помоћи да се на оригиналан начин представите послодавцу, клијенту или публици.

Уколико желите да сазнате нешто више о овоме, придружите се на радионици коју ће држати Ивана Ретас, власница и директорка Студио Ретхас агенције за интелектуалне услуге у области комуникација и односа с јавношћу.

Линк за пријаву присуства на радионици можете наћи овде.

Писање и управљање пројектима
Уколико желите да сазнате више о писању и управљању пројектима, пријавите се за радионицу „Писање и управљање пројектима” која ће се одржати у четвртак 23. априла у 12 часова.

Писање пројеката је комплексан и не тако лак посао, а предлог пројекта треба да убеди вашег потенцијалног финансијског партнера да уложи у идеју коју му ви предлажете. Управљање пројектима од великог је значаја за остваривање пројектних циљева и успешно реализовање ваше идеје.

Радионицу држе Марија Стојановић и Немања Јовичић, чланови тима и оснивачи Развојног бизнис центра Крагујевац.

Заинтересовани за учешће могу се пријавити преко пријавног формулара.

Уколико желите да стекнете интернационално искуство и искористите могућност за усавршавање на неком страном универзитету, а све то уз Еразмус+ стипендију, придружите се на презентацији Еразмус+ програма мобилности.

Водитељ презентације ће бити Ивана Балшић, административни Еразмус+ координатор на Универзитету у Крагујевцу.

Заинтересовани за учешће могу се пријавити преко пријавног формулара.

Основе онлајн маркетинга и његова моћ
Среда, 29. април, од 12 часова је резервисана за све који желе да сазнају нешто више о интернет маркетингу.

Биће рећи о копирајтингу, ефектним насловима, онлајн и традиционалним промотивним кампањама, о примерима светски успешних кампања, о герила маркетингу, неуромаркетингу и слично.

Кроз невероватни дигитални свет маркетинга водиће вас Бојана Герун Ђокић, запослена у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.

Линкове  за пријаву присуства на свим радионици и пријавне формуларе можете пронаћи овде.

По завршетку радионица, сви учесници ће добити потврду о учешћу на радионици коју су похађали.

Остани код куће – едукуј се онлајн!

 

Извор: iSerbia

Leave a comment