Уколико до сада нисте обраћали пажњу на енергију коју носите у себи, као и други људи око вас –  пронађите тренутак да размислите о томе. Шта је узрок одређене енергије човека? Ја бих рекла да је  то преовлађујућа емоција иза које стоји преовлађујући фокус мисли. 

ФOTO: Како зрачиш – тако привлачиш!

Често нисмо свесни тога да енергија има велику моћ слања порука. Енергија има своју невербалну комуникацију. Не можемо је увек контролисати, али зато можемо контролисати преовлађујући фокус мисли који можемо променити из негативног у позитиван угао.

Негативна енергија се одражава лоше на многе сфере живота, првенствено на здравље, социјалну интеракцију, пословну комуникацију, приватан живот. У њеној основи је закон привлачења који привлачи све негативно што се емитује.

Ако сте позитивни, веће су шансе да ће се стицај околности око вас стварати путем ваше добре енергије. Ваше мисли пројектују ситуације које очекујуте  и такво искуство које сте замислисли вам се управо остварује.

Усадите у своје срце енергију мира, спокоја и доброте. Опростите све што вас мучи и одбаците бол. Прихватите себе и заволите. Ваша добра енергија љубави ће привући сву добру енергију космоса. Стицај околности ће почети да се  мења… Ако сте ви добро, све ће бити добро. Срећно!

 

Сузана Марјановић

 

Leave a comment