Слушамо стилисте на телевизији, читамо њихове савете у часописима, пратимо познате личности и њихов стајлинг, разговарамо са пријатељицама шта је то актуелно, разгледамо излоге бутика. На тај начин ми пратимо тренд. Да ли је вама битно да увек будете  у тренд или тренд прилагођавате сопственом укусу и стилу?

Оно што је некада давно било у моди временом се враћа поново, на неки други начин, у неком новом стилу, са неким новим генерацијама. Тренд подразумева одређену тренутну атракцију, и не треба га игнорисати. Са друге стране, ми имамо своју личност и свој стил, али и одређене физичке предиспозиције које условљавају могућност да будемо апсолутно у тренду. Такође и финансијске могућности условљавају у великој мери околност апсолутног праћења тренда.

Драги моји, да ли је то уопште потребно? Ви будите тренд, и ви диктирајте особени стил који ће бити запажен. Свака је особа, у сваком погледу јединствена и нико не може бити као ви. Зашто бисмо  се облачили по узорку или калупу? Ко ће нас и како приметити ако смо сви исти?

На акцији и сезонском снижењу увек су ствари у тренду. Искористи акције и снижења такве гардеробе и пронађи нешто што одговара твом тренду. Уштедиш, уклопиш се у општи тренд и креираш своју моду.

Здрава исхрана, нега тела и духа, тренинг тела и духа – увек су у тренду! Овај тренд пратите увек и нећете погрешити. Све остало прилагодите тако да се вама допада што сте у својој кожи и свом оделу. Енергија задовољства ће зрачити и ви ћете бити примећени. Ви ћете бити тренд!

Leave a comment