Студентска организација Унија студената ФОН-а и ове године организује четврти по реду “USF Gaming Fair” у периоду од 6. до 8. марта. Хуманитарни и такмичарски део пројекта – Хуманитарни гејминг турнир – одржаће се 6. и 7. марта у Gamepub-у на Бановом брду, док ће едукативни део пројекта – Сајам гејминг индустрије – бити 8. марта на Факултету организационих наука. “USF Gaming Fair” је пројекат који за циљ има да младима подигне свест о значају и потенцијалу гејминг индустрије, као и да љубитељима видео игара пружи прилику да се друже и надмећу у својим вештинама и да на хуман начин помогну онима којима је то најпотребније.

USF GAMING FAIR 2020

Сав прикупљени новац од котизација ће бити уплаћен на рачун фондације „Подржи живот“.
Хуманитарни гејминг турнир (6. и 7. март) ће окупити све љубитеље видео игара који ће имати прилику да се такмиче и покажу своје вештине у следећим видео играма: CS:GO, CS1.6, LOL, FIFA, NBA i Tekken7. Сви учесници ће плаћањем котизације допринети прикупљању новца, а најбоље учеснике очекују вредне награде.
Едукативни део пројекта (8. март) ће се одржати у просторијама Факултета организационих наука где ће сви студенти који се пријаве моћи да учествују у интерактивним предавањима и да присуствују панел дискусији. Након предавања уследиће сајам гејминг индустрије, који је уједно и прилика да студенти остваре први контакт са послодавцима из најбрже растуће индустрије данашњице.
Важност USF Gaming Fair-а су препознали многи партнери и пријатељи, који су подржали реализацију пројекта. Генерални партнер овогодишњег пројекта је „ЛГ“ а подршку пројекту пружиле су и компаније Computerland, Nzxt, Trust, GamePub, RuR, као и многи друге.
Унија студената ФОН-а је организација основана 2016. године са циљем да кроз едукативне и хуманитарне пројекте подстакне хуманост, тимски дух, колегијалност и креативност код младих. Унија подстиче проактивност и омладински активизам студената и свим својим члановима пружа прилику да се усавршавају у областима планирања и организације пројеката као и пројектног менаџмента током целе године. На годишњем нивоу успешно реализује пет пројеката едукативног и хуманитарног карактера: FON QUIZ, Хуманитарни спортски турнир, Хуманитарно станд уп вече, Yард Сале и USF Gaming Fair.
УСФ Гаминг Фаир се одржава четврту годину за редом и један је од највећих пројеката Уније студената ФОН-а. Пројекат је отворен за све оне који желе да покажу своје вештине и способности у видео играма, за оне које желе да подрже хуманитарни карактер пројекта, као и за све оне који желе да сазнају шта се крије иза сцене једне од највећих индустрија данашњице.
За све додатне информације можете посетити нашу Facebook stranicu USF Gaming Fair или инстаграм профил  usf_gamingfair.

Leave a comment