Компанија Делта Холдинг и студентске организације отвориле су, другу годину за редом, пријаве за образовни пројекат Compass намењен студентима свих факултета Универзитета из Београда, Новог Сада, Ниша и Крагујевца.

Отворене пријаве за образовни програм Compass

Млади људи на другој, трећој и завршним годинама студија имаће прилику да, од марта до октобра ове године, кроз предавања и радионице, уче од Делтиних стручњака, посете Делтина имања и фабрике, упознају се са председником и топ менаџментом Компаније. Током програма, учесници ће радити на пројектном задатку и студији случаја из области пословања Компаније које ће представити у финалу “Compass”-а заказаном за септембар 2020.
Пријаве за програм под називом „Пронађи прави пут!” отворене су од 3. до 16. фебруара на сајту compass.rs. Број места је проширен на 100, а селекција ће се спроводити на основу пријаве и интервјуа. Још једна новина од ове године је могућност да се за програм пријаве студент универзитета из још три града, поред Београда.
“Образовни програм Compass  покренули смо у марту 2019. заједно са Студентском унијом Економског факултета Универзитета у Београду, а због великог интересовања проширили смо пријаве и на друге универзитетске центре. Успели смо у намери да студентима свих факултета омогућимо да већ током студија закораче у пословни свет, стекну практична знања и виде како изгледа вођење бизниса у Србији,“ објашњава директорка људских ресурса Делта Холдинга Моника Пејчић.
Студенти ће током образовног програма имати прилику да обиђу имање “Подунавље” на коме се налази највећи воћњак у југоисточној Европи који послује у оквиру Делта Аграра, салон аутомобила БМW, као и фабрике, Yuhor, Danubius i Fun&Fit.
Осим тога, студенти ће слушати предавања на тему лидерства, тимског рада, стратешког доношења одлука, управљања временом, комуникација и вештина преговарања, а све у циљу да овладају неопходним знањима како би, након формалног образовања, спремни закорачили у пословни свет.

 

Leave a comment