Природно-математички факултет у Новом Саду, као и годинама уназад, и ове године организује БЕСПЛАТНЕ припреме за факултетске пријемне испите из математике и информатике. ДРУГИ ЦИКЛУС ОВИХ ПРИПРЕМА ПОЧИЊЕ У СУБОТУ, 1. ФЕБРУАРА, ОД 10 ДО 13 САТИ И ОДРЖАВАЋЕ СЕ СВАКЕ СУБОТЕ (ДО 4. АПРИЛА) У АМФИТЕАТРУ 7.

Да ли су ти потребне бесплатне припреме?

Поред класичне наставе, ПМФ организује и БЕСПЛАТНЕ ОНЛИНЕ припреме за факултетске пријемне испите из математике и информатике. Сви средњошколци који желе да узму учешће на овим припремама треба само да креирају свој налог на порталу  ПРВИ ЧАС ЋЕ БИТИ ОДРЖАН У УТОРАК, 4. ФЕБРУАРА ОД 20h.

Овај вид наставе је, пре свега, значајан за средњошколце који не живе у Новом Саду па им долазак на класичне припреме, и временски и финансијски – представља извесну потешкоћу. Поред тога што ће полазници онлине припрема моћи у реалном времену да прате ову наставу,
они ће бити у прилици и да одложено, у сваком тренутку, погледају и видео снимак одржаног часа. Већ прошле године је за ове припреме владало велико интересовање, па је више стотина матураната широм Србије, али из иностранства, пратило ову наставу. Због тога, ПМФ
наставља и проширује праксу бесплатних припрема, како би свим средњошколцима омогућили исте шансе за полагање пријемног испита на факултете.

 

Leave a comment