Све чешће се у оквиру научних конференција среће сесија посвећена неком виду популаризације науке, а као једна од најинтересантнијих, истиче се SCIENCE SLAM.

КАКО SCIENCE SLAM ИЗГЛЕДА УЖИВО, ДОЂИТЕ ДА ВИДИТЕ 30. ЈАНУАРА У КЦ
СВИЛАРА, ОД 18h, КАДА ЋЕ НАУЧНИЦИ СА ПМФ НА ЗАНИМЉИВ И РАЗУМЉИВ НАЧИН ГОВОРИТИ О САВРЕМЕНИМ НАУЧНИМ ИЗАЗОВИМА, А ПУБЛИКА ЋЕ ОДАБРАТИ НАЈУСПЕШНИЈЕГ!

Погледајте како уживо изгледа Science Slam!

Савез Студената ПМФ-а је прошле године по први пут организовао Научно-популарни форум и у оквиру тог форума одрађена је прва радионица овог типа у Србији (Make a Slam @ScienceGram). Како су сви присутни предавачи били веома задовољни реакцијом студената и начином
на који су у кратком временском року студенти осмислили и одржали своје презентације, одлучили смо да покушамо да организујемо овај тип манифестације и за ширу публику. За овај циљ добили смо подршку, помоћ и савете од једног од оснивача ScienceSlam, Dr. Julia Offe из
Хамбурга, која је званично на својој wеб-страници објавила да се Србија, односно Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет прикључио овом виду промоције науке. Више информација доступно је на линку .

Контакт за детаљније информације др Мирјана Радановић 063 105 03 86.

Leave a comment