Овај јануар резервисан је за трилере и вечери пуне узбуђења. Још један четвртак посвећен је ACTION NIGHT ДОГАЂАЈУ, током којег ћемо гледати филм „Господа“. Резервишите 23. ЈАНУАР за одлазак у биоскоп Cineplexx Promenada.

Провод загарантован!

Редитељ Гај Ричи, познат по великим филмовима као што су „Шерлок Холмс“, „Рокенрола“, „Аладин“ и многи други, овога пута нам представља узбудљиву причу из лондонског подземља. Глумачка постава коју чине ХЈУ ГРАНТ, ЧАРЛИ ХАНАМ и КОЛИН ФАРЕЛ, предвођени добитником Оскара МЕТЈУОМ МЕКОНАХИЈЕМ, дочараће криминални миље једне светске
метрополе. Да ли ће Мики Пирсон успети да сачува своје царство или ће неко други доћи на његово место, сазнаћемо на Action night догађају у биоскопу Cineplexx Promenada. Сви наши посетиоци те вечери загрејаће се за филм уз БЕЗАЛКОХОЛНО HEINEKEN ПИВО, а ВТ МАШНЕ
поклониће по једну своју феноменалну лептир машну, док ће љубитељи СТОНОГ ФУДБАЛА И ПИКАДА моћи да се опробају у овим играма у забавном кутку у биоскопу Cineplexx Promenada већ од 18 часова.

Амерички исељеник Мики Пирсон (Метју Меконахи) је у Лондону изградио профитабилно царство марихуане. Кад се прочује вест да заувек жели да се повуче из тог посла, покреће се низ завера, подмићивања и уцењивања у покушају да се заузме његова позиција.

Улазнице за Action night и филм ,,Господа” у продаји су на благајни биоскопа Cineplexx Променада.

ТРЕЈЛЕР ФИЛМА ,,ГОСПОДА”

Leave a comment