И друга половина децембра нам закуца на врата. Еуфорија новогодишњих попуста је у јеку – да ли ћете поклањати другима или себи – на вама је да бирате, али избор је велики и право je време за шопинг.

Да ли вас занимају парфеми који су мало скупљи, али маштате да имате један такав? Сада га можете приуштити на снижењима од 50 до 70%.  Исто је са квалитетном шминком разних брендова. Кад ћете, ако не сад?

Занимају вас књиге? Сав избор можете пронаћи у књижарама, по сниженим ценама или акцијама са понудом 3 књиге по цени од две. Купите пар па нека стоји у фиоци, за поклоне другима или за своју душу.

Можда би неког од ваших најдражи обрадовао поклон слатки пакет, можете пронаћи здраве колаче који се топе у устима.

Можда вас интресују излози са гардеробом и обућом? Свакако се припремају велике распродаје и зимских и летњих комада. Прошетајте Кнез Михаиловом улицом и Булеваром краља Александра. Оно што сте желели месецима да купите, баш сада је доступно по цени коју можете да приуштите. Није битно да ли је сезона за то, битно је да вам се допада и да је сада цена одлична за ваш новчаник. Немојте се двоумити, новац се свакако потроши на некој страни, а задовољство које ћете себи приуштити је немерљиво као и корист куповином ствари испод стварне цене. Кренуће гужве, редови, па ћете уграбити свој комад, свој број, уколико будете на време разгледали и били на правом месту у право време.

Сет тога, уколико имате старе гардеробе која вам не треба, можете их однети на рециклирање и добићете попуст за куповину нових ствари. Наиме, у одређеним продавницама познатих брендова постоји оваква могућност, имајте у виду.

За поклончиће драгима, увек издвојите новца колико можете. Дајте и даће вам се. Обрадујте ближње  испод новогодишње јелке и оставите мале дарове се драгоценим новогодишњим порукама за њих.

 

 

Сузана Марјановић

Фотографије: unsplash.com

 

 

 

 

 

 

Leave a comment