Удружење „Free Space“ у сарадњи са „Рефлектор театром“, покренуло је пројекат „ПричаМоО…“ који ће се реализовати у Дому културе (Игњата Павласа 4). Овим пројектом желимо да инспиришемо средњошколце и студенте да активно учествују и отворено разговарају са гостима након представе „Мушкарчине“ и да буду учесници трибина „Какав треба да буде ПРАВИ мушкарац овде и данас“ и тако заједно допринесемо ширењу и развоју независне, друштвено ангажоване позоришне сцене у Новом Саду.

„Мушкарчине“
Екипа младих мушкараца излази на сцену и прича причу о свом детињству током бурних 90-тих година на Балкану.
Такође, они се питају да ли су довољно способни да испуне захтеве друштва и постану „главе породица“, добри мужеви и очеви, успешни бизнисмени, познаваоци спорта итд. Да ли је тата прави тата само ако није присутан током одрастања своје деце, јер мора да ради и донесе новац у кућу? Да ли су срећни што су њихови очеви били такви и да ли желе да и они постану исти? Збуњени су, укалупљени и уплашени.
Аутори: Војислав Арсић и Милена Богавац
Ко-аутори и извођачи: Алек Суртов, Ђорђе Живадиновић Гргур, Јован Здравковић, Марко Панајотовић, Никола Павловић, Растко Вујисић и Урош Нововић
Више о представи можете погледати ОВДЕ
Шта је потребно да мисли и ради млад човек да би постао ПРАВИ мушкарац, као и зашто се за ову представу увек тражи „карта више“, сазнаћете ако дођете!
ПРАВИ мушкарци
Војкан Арсић, редитељ
Андрија Никитовић, брица
Андрија Герић, спорски психолог и еx репрезентативац
Милан Радиловић Јешко, секретар МОНС-а
Милан Инић Yasserstain
Весна Фаркаш, модераторка

Радујемо се сусрету у другачијем театру!

 

Leave a comment